top of page

ANNA SANABRA:

He realitzat els cursos de Piano fins a 8è al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i els cursos de Llenguatge Musical, Harmonia, Cant Coral i Música de Cambra del Pla 66, i estic habilitada per la Generalitat de Catalunya per impartir docència en Escoles de Música des de l’any 1995. També he fet el Curs de Llenguatge Musical al Grau Elemental organitzat per l’Escola de Pedagogia Musical/Mètode Ireneu Segarra i diversos cursos de Direcció Coral i Cant.

 

He treballat com a especialista de música a les escoles de primària: “Les Basseroles” de Balenyà, “Farigola” de Seva, “Era de Dalt” de Tona i “Abat Oliba” de Sant Hipòlit de Voltregà. Actualment treballo a les Escoles de Música de Sant Hipòlit de Voltregà (des del curs 1992-93) i a Gurb (des del curs 2011-12) com a com a Professora de Llenguatge Musical, Cant Coral i Piano. Alhora he estat Cap d’Estudis i Directora de l’Escola de Música de Sant Hipòlit i actualment formo part de l’Equip Directiu de l’Escola de Música de Gurb com a Secretària.

 

Professionalment he format part de l’Espectacle Wimoweh a l’Auditori de Barcelona com a Artista-Cantant durant 6 temporades. He estat directora i pianista acompanyant de diferents corals, com la Coral Arpa de Taradell, la Coral Contratemps de Sant Hipòlit de Voltregà i actualment, i des de fa més de 20 anys, sóc la Directora del Cor Nou de Tona. És amb aquest últim cor que hem realitzat  espectacles com “Un concert de cine”, “9 fantasies”,  “Sentiments”, “The Beatles by The Cor Nou”, “Mare meva, quin concert!” i  “Cançons pel Capvespre” entre d’altres, que hem portat a escenaris de Catalunya.

bottom of page