top of page

ANNA SANABRA:

Va començar a tocar el piano, la seva gran passió, als 5 anys, i es va formar com a pianista al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Posteriorment va ampliat els seus estudis musicals realitzant varis cursos per a impartir docència com a especialista de Llenguatge Musical i Direcció Coral.

 

Ha treballat com a especialista de música a les escoles de primària: “Les Basseroles” de Balenyà, “Farigola” de Seva, “Era de Dalt” de Tona i “Abat Oliba” de Sant Hipòlit de Voltregà. Actualment treballa a l'EMMSHV i a l'EMMG, havent format part d'ambdues escoles de l'Equip Directiu.

 

Professionalment ha format part de l’Espectacle Wimoweh a l’Auditori de Barcelona com a Artista-Cantant durant vàries temporades. Ha estat Directora i Pianista acompanyant de diferents corals, com la Coral Arpa de Taradell i la Coral Contratemps de Sant Hipòlit de Volttegà. Actualment, i des de fa més de 20 anys, és Directora- Pianista del Cor Nou de Tona. És amb aquest últim cor que ha realitzat  espectacles com “Un concert de cine”, “9 fantasies”,  “Sentiments”, “The Beatles by The Cor Nou”, “Mare meva, quin concert!”, “Cançons pel Capvespre” i "Musical de Musicals" entre d’altres, que han portat a escenaris d'arreu de Catalunya, Les Illes i Londres.

 

"Viure i compartir la música amb nens i nenes m'omple d'ilusió i em fa arribar cada dia a a casa amb un somriure."

bottom of page