top of page

QUÈ OFERIM?

- Sensibilització musical per a alumnes de I3 a I5:

En aquesta etapa treballem les qualitats bàsiques del so a través de cançons, contes, jocs, audicions, danses, manipulació d’instruments Orff... Aprenem a gaudir de la música de manera

sensorial i vivencial.

 

- Llenguatge musical (de 1r a 6è de Primària):

En aquesta etapa aprenem gradualment els signes musicals que permetran a l’alumnat desxifrar partitures, educar l’oïda, aprendre a escoltar la música i gaudir-la. Gràcies al llenguatge podran desenvolupar-se millor amb el seu instrument.

L’estructura dels cursos és la següent: Nivell 1, Nivell 2, Nivell 3, Nivell 4, Nivell 5 i Nivell 6.

 

- Cant Coral (de 1r a 6è de Primària):

Treballem el primer instrument amb el qual els nens i nenes tenen contacte: la pròpiaveu. A les classes de Cant Coral l’alumnat aprèn a utilitzar la veu correctament, i sobretot, a cantar i fer música en grup a través d’un repertori engrescador, que avarca des de cançonstradicionals d’arreu del món a cançons més actuals.

- Tallers d’instrument:

Roda de Tallers instrumentals l’objectiu del qual és que l’alumnat conegui tots els instruments que ofereix l’Escola, d’una manera pràctica i propera (treball en petit grup), i així, poder afavorir a l’alumnat en la tria d’un d’aquests.

- Instrument:

Durant les classes d’instrument, l’alumnat aprèn a tocar l’instrument escollit i a utilitzar tots els seus coneixements musicals per a expressar i interpretar la música a través d’aquest. L’escola ofereix un ampli ventall d’instruments:Baix Elèctric, Bateria, Cant, Clarinet, Flauta de Bec,Flauta Travessera, Guitarra Clàssica, Guitarra Elèctrica,Piano Clàssic, Piano Modern, Saxo, Trompeta, Violí i Violoncel.

-Cambra, Orquestra, Banda i Combo:

L’alumnat aprèn a gaudir i compatir la música amb el seu instrument amb d’altres companys/es, ja sigui en petit grup (cambra o combo) o en un format més gran (orquestra o banda).

 

- Programa Alternatiu:

A partir de 1r d’ESO, l’alumnat de la nostra escola pot crear el seu propi itinerari musical, combinant les següents assignatures: instrument/s, Llenguatge Musical, Llenguatge Modern, Conjunts instrumentals i Vocals...

- Adults:

L’oferta musical s’extén també a classes musicals per a adults. Les assignatures que oferim són: Llenguatge Musical, Instrument, Coral de Gospel, conjunts instrumentals...

 

 

bottom of page