top of page

 

 

CLARA VALL:

 

Estudio fins 6è de Grau Mitjà al Conservatori de Música de Vic, dins l’especialitat de Violoncel. Posteriorment em Diplomo en Magisteri Musical a la Universitat de Barcelona i realitzo diversos cursos de Direcció Coral, Percussió Corporal, Formació i Educació  de la Veu, Cants del Món, i formacions diverses de professorat.

 

M'he dedicat i em dedico al món de l'ensenyança (tan de música com d'Infantil, de Primària i particulars) primer a diverses escoles de Barcelona, i posteriorment a la comarca d’Osona. També he fet substitucions de mestra de violoncel a l’Emvic, i, des del curs 2008-2009, treballo a l’Escola de Música de Gurb, fent orquestres, llenguatges, cant coral i violoncel. Actualment, formant part de l'equip directiu com a Directora. També realitzo sessions a alumnat d'Escola Bressol.

 

Sóc membre de la Coral "Cor Nou", de Tona, amb qui actuem a diferents escenaris de la geografia catalana. També he actuat a França i Espanya i he enregistrat discs amb formacions a les que havia participat com el Cor Cabirol, la Coral de Veus Blanques de l'Emvic i la Jove Orquestra Comarcal d'Osona. Un lema? Sense música, la vida seria un error (F. Nietzsche).  

bottom of page