top of page

 

 

JUDIT SOLER

 

 

Vaig començar a tocar el piano quan tenia 7 anys i em vaig anar animant fins a estudiar el grau superior de piano al Conservatori del Liceu, graduant-me el 2013. Després vaig marxar a Anglaterra a formar-me com a musicoterapeuta. Vaig fer el màster de musicoteràpia a la University of the West of England (UWE) i em vaig graduar al 2016. He treballat com a musicoterapeuta en diferents camps, com la salut mental, demència, adolescència, educació especial,...

El que més m’apassiona és utilitzar la música com a eina d’inclusió social i compartir la música i els seus beneficis per a la salut i el benestar emocional.

 

Com a professora de música i de piano tinc anys d’experiència fent classes tant en escoles de música com classes privades, a Catalunya i a Anglaterra. He treballat amb infants i famílies fent classes i sessions de sensibilització musical, així com també classes de llenguatge musical i harmonia per alumnes que segueixen programes d’exàmens oficials. Pel que fa a les classes de piano, també he treballat amb persones de totes les edats i nivells, així com també amb persones amb diversitat funcional.

 

M’agrada ensenyar perquè és dinàmic, ja que totes les persones aprenem de maneres diferents i la meva tasca com a professora és buscar la millor manera d’ensenyar a cada persona perquè aconsegueixi el seu màxim potencial.

 

Com a música i pianista, he format part de diversos grups de cambra fent concerts a Catalunya i Anglaterra; he format part de la Bristol Choral Society amb qui hem enregistrat un CD; així com també rebut masterclasses de pianistes de renom: Alba Ventura, Tensy Krismant i Stanislav Pochekin, entre d’altres. Crec que és important mantenir-me al dia i continuar-me formant per poder oferir un ensenyament musical de qualitat, per això intento assistir a formacions i seminaris de mètodes d’ensenyament musical.

bottom of page