top of page

Jaume Grau

 

Nascut a Sant Quirze de Besora l’any 1976 inicia els seus estudis musicals amb Josep Cruells a l’edat de 8 anys estudiant llenguatge musical, piano i guitarra per seguir al Conservatori Professional de Música de Manresa obtenint el Títol de Professor de guitarra amb la qualificació de Matrícula d´honor en l’especialitat de Guitarra clàssica.

 

En l’àmbit de la música moderna es forma com autodidacta per seguir els seus estudis de guitarra elèctrica i harmonia a l´Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona i a l’ Escola de Música Moderna de Badalona.

 

Paral.lelament estudia Trompeta amb diferents professors com: Ramon Mora, Raynald Colom, Arvio Hannu, Juan de Diego, Manel Valls i Leonardo Torres.

 

A realitzat cursos i master class amb: Steve Vai, Jennifer Batten, David Russell, Chic Corea, Bebo Valdés, Manuel Gonzalez, Xavier Coll, Max Sunyer, Jordi Codina, Perico Sambeat, Leroy Jones, Mireia Farrés, David Pastor, Jordi Albert...

 

Fa més de 25 anys que compagina la docència amb la música en directe amb més de 1000 actuacions en diferents formacions d’estils molt diversos com: Orquestra Venus, Men in swing, Ebbandflow... i formant part d’escoles de música com: l’Escola municipal de música de Roda de Ter o l’Escola municipal de música de Sant Hipòlit de Voltregà, també ha gravat diferents treballs discogràfics i ha participat en diferents programes de televisió.

bottom of page